Je zoekt inspiratie voor de binnenkamer. Of je wilt meer weten over bidden in stilte en vanuit de stilte.
Deze site helpt je zeker verder.

Misschien ben je jeugdleider of leider van de kindernevendienst/zondagsschool. Dus zoek je tools om te bidden met jongeren en kinderen. Of inspiratie om juist vóór hen te bidden. En hoe bidden kinderen en jongeren eigenlijk zelf? En hoe leren ze bidden? Op deze site vind je vast genoeg inspiratie.

Je bent lid van een kerkenraad of oudstenraad. Hoe krijgt gebed een grotere prioriteit in jullie kerk of gemeente, en hoe veranker je dat in beleid?
Je maakt deel uit van een gebedsgroep in je kerk, interkerkelijk of in je regio en je zoekt inspiratie voor je stad, dorp of regio. Ook daarvoor vind je zeker richting op deze website.

Je zoekt naar creatievere vormen van bidden, zoals gebedswandelingen, de Lectio Divina of bidden met drijfkaarsjes. Je wilt meer weten over het vasten of geestelijke strijd. Misschien zoek je iets rondom een gebed voor vervolgde christenen.

Deze site geeft een keur van mogelijkheden om verder te groeien, naar een leven ‘ingebed in gebed’.
Kortom: inspiratie om je gebedsleven verder vorm en inhoud te geven, of het nou in de binnenkamer of in de huiskamer is, in de kerk of in je club ...