Er zijn - voor zover we weten - drie websites die in kaart brengen waar er door mensen gezamenlijk gebeden wordt voor kerk en samenleving (buurt, dorp, stad). Dat samen bidden gebeurt in gebedsgroepen, in huizen van gebed of op andere manieren.

1. Op de website van het 24-7gebed vind je een overzicht van alle gebedsruimtes waar 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeden kan worden.

2. Op de website van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland vind je een overzicht van gebedsgroepen binnen de PKN door het hele land heen (groen = gebedsgroepen).

3. Op de website van WakeUp Deborah vind je een overzicht van biddende (groot)ouders en opvoeders die 15 minuten per dag willen bidden voor kinderen en jongeren. Het gaat hier vooral in individuele bidders, maar het kan ook in groepjes.

4. Voor wie samen met anderen op de werkvloer wil bidden, in zijn bedrijf, (overheids)instelling, kan kijken op deze lijst van het Bedrijfsgebed.

5. Soortgelijke initiatieven zijn er ook voor het werk van bijbelvertaalwerk en zending.
Zo droomt men er bij Wycliffe Bijbelvertalers in Nederland van dat er vanuit elk postcodegebied in Nederland gebedsteams zullen zijn die bidden voor het zendingswerk.