In zijn toespraak ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Huis van Gebed te Nunspeet De toekomst van het gebedswerk in Nederland (21 september 2013) zei ds. Robbert-Jan Perk het volgende:

"We leven in een verwarrende tijd die steeds complexer wordt. Het ontbreekt veel mensen, ook veel kerkmensen aan raad en wijsheid. Eenvoudige antwoorden bestaan niet meer. Wat zou de Here God in dit alles vinden? Profetische inzichten die zorgvuldig getoetst zijn, zouden in deze nood kunnen voorzien. Maar waar zijn de wachters op de muur die uitzien naar de raad en komst van de Heer? Mogen we ons als bidders niet oefenen om te zoeken de antwoorden van de Heer? Herstel van het profetisch inzicht zou zowel de gemeente van Christus als de samenleving veel goeds kunnen brengen."

 

Wij zoeken naar gezonde en getoetste profetische inbreng. Ken je profetische indrukken die je van belang acht voor ons land, voor de gemeente van Christus of voor de gebedsbeweging?
Mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Misschien krijgt deze profetische indruk een plaats op de website.