Vanaf 2016 kan ik je de volgende boeken en/of een gebeds-CD en/of mapjes "Huis van Gebed" aanbieden en over de post sturen!

Jan Minderhoud, LUISTEREN IS EEN KUNST - Over het voeren van verschillende gesprekken in het pastoraat - € 20,00 zonder porto / € 22,50 met porto.

HUIS VAN GEBED - een setje met kaartjes om een eigen 'huis van gebed' te bouwen. Alleen nog een versie voor volwassenen (beperkte voorraad) - € 1,00 zonder porto / € 2,50 met porto. Bij afname vanaf 5 stuks korting (5 setjes voor € 4,-, excl. porto). Geen porto als een setje in combinatie met één of meerdere boeken wordt besteld.

Jan Minderhoud, HANDBOEK VOOR GEBED - Bezinning en handreiking voor de praktijk - 237 pagina's - prijs verlaagd tot € 10,00, geen porto in combinatie met andere boeken / € 15,00 met porto.
Zie verder Handboek voor Gebed

Jan Minderhoud, GENEZING EN BEVRIJDING - 'NU AL' EN 'NOG NIET' - 477 pagina's. € 29,95, gratis verzending. Voor de inhoudsopgave klik hier. Of lees wat Anderen over Genezing en Bevrijding ‘nu al’ en ‘nog niet’ schrijven.

Jan Minderhoud, DEMONEN EN DE MACHT VAN JEZUS - Knellende vragen en vergeten thema’s in de Dienst der Bevrijding - 304 pagina's - nu slechts € 17,50 zonder porto / € 22,50 met porto. Meer over de inhoud zie Demonen en de macht van JEZUS - inhoudsopgave boek
                    
Jan Minderhoud en Jenö Sebök, VERTROUW OP MIJ EN IK ZAL JE VREDE GEVEN - Het verhaal van een bijzonder bevrijdingspastoraat - 200 pagina's - nu slechts € 7,50 zonder porto / € 11,50 met porto. Voor verdere informatie over bovengenoemde boeken zie Bidden en geestelijke strijd

Jenö Sebök (red.), SCHOON SCHIP - Op weg naar bevrijding en innerlijke genezing (werkboek) - 66 pagina's - € 10,00 (nieuwe versie) € 14,00 met porto (geen porto als Schoon Schip in combinatie met meerdere boeken wordt besteld). Zie verder hier over dit werkboek, het is een uitstekend alternatief voor de zeven stappen van Neil Anderson.

Mike Bickle en Dana Candler, VASTEN, DE MOEITE WAARD - Ervaar de kracht en liefde van God, € 14,95 excl. portokosten.

Jan Bezemer, KIES VOOR OVERWINNING - Krachtig onderwijs over het effectief gebruik van de geestelijke wapenrusting, € 10,00 excl. portokosten.

Nynke Dijkstra, VERSCHEIDENHEID VAN GAVEN -  Wat kan jouw unieke bijdrage zijn aan de opbouw van de gemeente? MET GAVENTEST !!!  € 12,50 zonder porto / € 15,- met porto (geen porto in combinatie met meerdere boeken)

Jeffrey D. Jones, HOOP HERVINDEN - KRIMP ONDERKENNEN. Betekenisvol en gelovig kerk zijn met minder mensen (2017), € 16,90. Zie ook Kerk en gemeente zijn in een netwerk-samenleving

Jan Minderhoud, Elly van der Ven, ONDERWEG MET DE VADER - Muziek & Gebeden. Een handzame en inspirerende CD met gebeden en liederen, voor onderweg of voor thuis! - € 9,95 zonder porto / € 12,50 met porto. Zie verder Onderweg met de Vader - Muziek & Gebeden (CD)

Rick Wienecke, ZAADJES IN DE WIND, hoe een kunstenaar het lijden van het Joodse volk tijdens de holocaust verbindt met de kruisweg van Jezus, € 10,00 (geen porto in combinatie met meerdere boeken). Opbrengst is voor Comité Gemeentehulp Israël.

In alle gevallen: mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je postadres, je telefoonnummer en je e-mailadres. Zolang de voorraad strekt !

Tot slot: kijk ook eens op de site van het Huis van Gebed Nunspeet, en dan vooral de webwinkel