Geliefde voorbidders

Drie jaar geleden zijn we gestart met digitaal bidden voor Nederland, elke vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur,
Dat doen we samen via de digitale verbinding (Zoom).
We danken en bidden op een 'non-partisan way', opbouwend en versterkend. d.w.z. niet denkend en biddend vanuit partijschappen. We zoeken naar eenheid met voorbidders uit alle kerkgemeenschappen in Nederland
We willen aansluitend bidden met elkaar, middels het zogenaamde conversatiegebed (kort bidden, goed naar elkaar luisteren, op elkaar aansluiten, één onderwerp tegelijk).

Profetische inzichten worden eerst ter toetsing bij de host aangeboden, voordat ze worden ingebracht.
We gaan vertrouwelijk om met de toegezonden informatie en publiceren op geen enkele wijze hierover via de social en gewone media.
Ook zoeken we naar verbinding met andere digitale gebedsnetwerken in Nederland,

Achter dit initiatief staat een ander gebedsverband. Al jaren lang ben ik betrokken bij een digitale gebedsgroep vanuit de Europese Evangelische Alliantie. Mede door een goede inhoudelijke voorbereiding is dat steeds zeer bemoedigend en opbouwend, Elke laatste dinsdag van de maand, van 13.00-14.00 uur. Het gebed voor het jaar 2024 vanuit de EEA vind je hier.


Wil je meedoen, hetzij op vrijdagmiddag bidden voor Nederland, hetzij in Europees verband, stuur mij dan je mailadres en je motivatie om mee te doen.
Je krijgt dan linkje om via Zoom mee te kunnen bidden.

Met hartelijke groet en zegenbede

Robbert Jan Perk (emeritus protestants predikant)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.