Er wel eens aan gedacht om rond 30 april - 1 mei een paar extra gebeden uit te spreken? Dat kan echt geen kwaad, want juist satanisten zijn dan extra actief ...Voor mensen die uit een (satans)cult gestapt zijn en nu bevrijding mogen vinden door het evangelie van Jezus Christus, kunnen de dagen rondom Walpurgisnacht (30 april - 1 mei) extra zwaar zijn, zo weten we uit ervaring. Zie bijvoorbeeld de website LichtopSRM.

Klik hier voor een instructief filmpje over de achtergronden van Walpurgnisnacht. Waarom is het zo instructief?
Of kijk hier op de website van Stichting.Promise..

  • Omdat het de historische achtergronden achter Walpurgnisnacht uitlegt, hoe het geworteld is in voor-christelijke religies in Europa. En lang niet altijd direct met satanisme in verband te brengen is.
  • De schuld van de christelijke Kerk, ook op dit gebied. Reden tot verootmoediging!
  • De vraag: zijn wij bereid het evangelie te delen met zij die het zoeken in heidense rituelen?
  • Hoe dan vruchtbaar te bidden? Niet vanuit angst, maar vanuit bewogenheid. En daarbij ook oog hebben voor duistere elementen van Walpurgisnacht.

Zie verder Walpurgisnacht en Halloween en Gebeden voor satanisten (redding en bescherming).
Je kunt ook U bent het Pasen van ons heil bidden.

Diverse personen hebben gewerkt aan een intern document over satanisme en de gemeente van Christus. Vooral nuttig als er vermoedens van infiltratie zijn. Het is een handleiding om meer inzicht te krijgen en vooral om te bidden (verootmoediging, voorbede, lofprijzing). Op aanvraag is het document beschikbaar.

Jan Minderhoud, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

------------------------------------

Uit de gebedsbrief van Licht op SRM:

21 - 30 april voorbereidingsweek Walpurgis
Cultbijeenkomsten voornamelijk van 1:00 – 3:00 uur.
Deze hele week is het cultfeest, een voorbereidingsweek voor Walpurgis. Het is lente geworden, het vruchtbaarheidsseizoen van de cult. Het begin van de lente, maar vooral het begin van de zuivering. Tijdens deze week zullen er kinderen (tussen de negen en zestien jaar) zwanger gemaakt worden zodat zij een kind tijdens kerst ter wereld kunnen brengen. Er worden enkele meisjes “bewaard” voor de Walpurgisnacht. Zij zullen de week ervoor niet gebruikt worden voor geslachtsgemeenschap en alleen tijdens Walpurgis tijdens een speciale ceremonie zwanger gemaakt worden. Hun cyclus is afgestemd op deze dagen, waarbij vruchtbaarheidsmiddelen gebruikt worden.

30 april - 1 mei Walpurgis
Cultbijeenkomsten van 0:00 – 4:00 uur Walpurgisnacht en op 1 mei overdag van 10:00 – 22:00 uur bijeenkomsten met afsluitend jachtpartijen.
De nacht van 30 april op 1 mei (Walpurgisnacht) en overdag op 1 mei zijn de climax. Er worden dan offers gebracht met baby’s, er wordt seks bedreven met mensen die vooraf vermoord zijn en er worden orgies beleefd met voornamelijk kinderen onder de acht jaar. Het wordt ingeluid met een vrouw van 25 jaar die levend verbrand wordt op een brandend vuur. De volgende dag zijn er bijeenkomsten en als de zon ondergaat zullen er jachtpartijen op kinderen plaatsvinden in bossen. Met deze jachtpartijen wordt deze periode officieel beëindigd, waarbij de “beste” kinderen zullen overblijven. Niet alle kinderen overleven de jachtpartijen.
De geestelijke demonische activiteiten zijn deze dagen intens. Cultleden streven naar het zo ver mogelijk in extase raken, zodat er een diepe, intensieve verbondenheid gevoeld wordt met hun koning, satan. Ze aanbidden hem zoals wij Yeshua aanbidden. Ze zien hem als HET licht, HET leven en HET antwoord. De geestelijke interactie met demonen en tijdens de climax tussen 03:00 - 04:00 uur in deze nacht met satan zelf (als ze het goed genoeg gedaan hebben) is de werkelijke climax. Het wordt intens beleefd, er wordt gehuild en ze voelen zich god.
De duisternis heeft alle vrijheid, er is geen blokkade, geen licht. Juist die vrijheid van de duisternis is wat zo machtig voelt en waardoor je je als slachtoffer onmogelijk kan indenken dat je hier uit kan komen. De macht van de duisternis is onmogelijk te evenaren ... zo voelt het tenminste op dat moment

Voor wie meer wil lezen, zoals de gebedsbrieven: zie LichtopSRM.

-----------------------------------

Tot slot: kijk ook eens op Aanbidding als wapen in de geestelijke strijd